top of page

Harsen/ Waxen

Gezicht

 

Waxen is een van de beste methodes om gezichtshaar te verwijderen en biedt in vergelijking met andere methodes veel meer voordelen. Door de overbeharing te harsen worden de haren met de wortel verwijderd. Hierdoor blijven de haren veel langer weg in tegenstelling tot scheren of een ontharingscrème. 

 

Toch is scheren heel populair om ongewenste haren te verwijderen. Het overmatige gebruik van een scheermes kan er voor zorgen dat u last krijgt van huidirritaties en beschadigingen aan de huid. Scheren is daarom niet alleen slecht voor de huid, maar kan ook voor lelijke plekken op het lichaam en gezicht zorgen. Door het scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug.

 

Hoe zit het dan met ontharingscremes?

Ontharingscrèmes hebben vaak een chemische samenstelling (dat ruikt ook) en kunnen zorgen voor allergische reacties, verbranding van de huid en pijnlijke blaasjes. daarnaast worden de haren niet geheel verwijderd van de huid en blijven de wortels heel vaak achter in de huid. Vandaar dat de haren ook snel weer terug zijn. Bij waxen zit dat anders, doordat de wortel verwijderd wordt blijven de haartjes veel langer weg en komen ze ook nog eens veel zachter terug. Waxen zorgt ook voor een gladdere huid gedurende een langere periode.

Om huidiritaties te verkomen maken wij gebruik van azule Hars. Die juist voor een gevoelige huid is. 

Hair removal. Cosmetic procedure. Beauty
bottom of page