top of page

BIAB

Heb jij last van nagels die continue afbreken of wil jij van het nagelbijten af of gewoon mooi verzorgende/naturele nagels. Dan is de BIAB Treatment de ideale behandeling voor jou.

Wat is BIAB

BIAB staat voor Builder In A Bottle en is bedacht door het nagelmerk The GelBottle. Bij mij in de salon werk ik uiteraard met deze mooie merk.

BIAB nagels zitten tussen gellak en gel - acrylnagels  in . Het lijkt een beetje op gellak, alleen is dit een extra flexibele en verstevigend gel, Naast dat het er mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger én gezonder worden. Het merk BIAB is overigens volledig vegan.  

Voor wie is BIAB geschikt?

BIAB nails zijn geschikt voor iedereen. Heb je hele korte, dunne en flexibele nagels? Dat is geen probleem. Ook hier is BIAB geschikt voor. Naast dat je nagels er weer prachtig uitzien, worden ze ook een stuk steviger met het gebruikt van BIAB. Ook voor nagelbijters is het de oplossing.

Voordelen van BIAB nagels

- Door de flexibele formule van de gel, kan de nagellak moeiteloos meebuigen met bewegingen van je natuurlijke nagel, waardoor er geen barsten of breuken ontstaan.

-  BIAB geeft jouw natuurlijke nagels de kans om te groeien.

- Bij elke BIAB behandeling worden je eigen nagels sterker door de verzadiging.

- Zorgt voor versteviging van de nagels

-  Herstelt beschadigde nagels

- Egaliseert oneffenheden in de nagel

-  Blijft tot wel 4 weken zitten.

- Met BIAB kunnen we een kleine verlenging maken.

gel in.jpg
bottom of page